Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу
Головна сторінка
Про нас
Професійно-практична підготовка
Майстер-класи
Майстер-клас "Сирний сервіс", "Мохіто"
Майстер-клас "Равіолі з грибами"
Загальноосвітня та професіно-теоретична підготовка
Відкриті уроки
Тиждень енергозбереження
Методична робота
Комісія кулінарно-кондитерських дисциплін
Комісія торговельних дисциплін
Комісія гуманітарних дисциплін
Комісія природничо-математичних дисциплін
Міські методичні секції
Виховна робота
Турнір на честь Дня Соборності
Шашковий клуб
Стоп булінг!
Публічна інформація
Правила прийому
Мова освітнього процесу
Освітні програми
Майстер ресторанного обслуговування
Кухар. Офіціант.
Кухар
Продавець продовольчих товарів
Касир - контролер
Офіціант
Результати моніторингу якості освіти
Про результати проведення конкурсу на заміщення вакантних посад
Кошторис
Звіти по коштам
Гуртожиток
Бібліотека
Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 10 класу
Останні новини
Контакти
Ліцензуваня закладу освіти
Статут закладу освіти
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються у закладі
Відомості про кількісні та якісні показники кадрового забезпечення
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими потребами
Відомості про кількісні та якісні показники матеріально - технічного забезпечення
Відомості про навчально - методичне та інформаційне забезпечення
Ліцензія
Атестація загальноосвітньої підготовки
Дистанційне навчання
Рекомендаціїї для викладачів
АБІТУРІЄНТ 2020
Гуртожиток
Правила прийому
Документи для вступу
ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ