Голова методичної комісії – Письмоченко Світлана Миколаївна, викладач вищої категорії, має педагогічне звання викладач-методист, працює в Центрі з 1998 року.

Методична комісія працює над проблемою: «Вплив сучасної методичної роботи на результативність навчально-виховного процесу». Основними завданнями комісії є: забезпечення програмного засвоєння учнями навчальних дисциплін; розвиток здібностей та зацікавленості учнів у вивчення дисциплін професійного циклу, сприяння розвитку творчої активності учнів, виховання навиків самостійної роботи; підвищення професійного рівня викладачів і майстрів виробничого навчання шляхом застосування новітніх педагогічних і виробничих технологій.

Методична комісія кондитерських дисциплін – це команда однодумців, фахівців, патріотів своєї спеціальності. Члени комісії постійно удосконалюють педагогічні та професійні навички. До складу комісії входять викладачі і майстри виробничого навчання, що мають фахову освіту, достатній виробничий стаж та досвід роботи в закладах ресторанного господарства: викладачі: Письмоченко Світлана Миколаївна, Орел Ольга Борисівна, Корж Олена Василівна, Моторна Ольга Олексіївна, Білецька Лідія Анатоліївна та майстри виробничого навчання Охріменко Тетяна Володимирівна, Кирийчук Оксана Рудольфівна, Бугрій Наталія Іванівна, Лагуткіна Алла Юріївна, Яценко Галина Олександрівна, Адаменко Катерина Олександрівна, Сисоєва Олена Володимирівна, Зазуля Ксенія Олександрівна, Долга Любов Степанівна.

Девіз педагогів комісії кондитерських дисциплін «Від творчого педагога до творчого учня» . В умовах Центру проходить набуття учнями соціальної зрілості, професійне становлення творчої особистості. А творчу особистість можуть навчити і виховати лише творчі педагоги. Тому учні та педагоги беруть участь у різноманітних конкурсах не тільки у місті, області, а й міжнародних, де займають призові місця. Викладачі і майстри виробничого навчання постійно ознайомлюються з освітніми ресурсами порталами, беруть участь у конференціях, вебінарах, користуються різними освітніми порталами, проводять відкриті уроки і майстер-класи.

Тиждень кулінарних дисциплін 2017